Mill Enguixadors | Enguixats de qualitat

dijous, 22 febr. 2024

Enguixats de qualitat

enguixats_cantonades_i_escaires_2enguixats_de_qualitatenguixtas_de_qualitat_cantos_i_escaires

Enguixats Lluis Mill és sinònim d’enguixats de qualitat. L’empresa, amb més de 40 anys d’experiència, ha mantingut i cregut sempre amb oferir uns enguixats de qualitat i aconseguir així la satisfacció i fidelització del client.

La conjuntura econòmica que està vivint el país, ha fet sorgir i ha fet prevaler per a molts guixaires els enguixats econòmics vers els enguixats de qualitat. Aquest no es el nostre cas. Si, oferim enguixats econòmics però també de qualitat. Expliquem el com ha estat possible: la clau està en la inversió: màquines i noves eines que ens fa ser molt més eficients, reduint costos i mantenint la qualitat. També, els anys d’experiència en el sector, una plantilla curta i experta, i el fet de ser una empresa solvent ens ha permès aconseguir poder oferir aquests valors. 

Per tant, actualment, estem oferim uns enguixats de qualitat i econòmics als nostres clients, amb l’objectiu de satisfer-los, fidelitzar-los i així que ens recomanin.

Lluís Mill, creador i actual treballador de l’empresa, sempre ha fet prevaler la satisfacció del client final i creu, que la millor manera actual de seguint-ho fent es oferint uns enguixats econòmics i de qualitat.