Mill Enguixadors | Enguixats de qualitat

dijous, 22 febr. 2024

Enguixadors Barcelona, Bages i Osona

transport_enguixadors_Mill_barcelonatreballador_Mill_enguixadors_a_barcelona

L’empresa Mill enguixadors està ubicada a Avinyó (Bages), província de Barcelona, a costat de Manresa. Podríem dir que aquesta ubicació ens ha permès recórrer una gran part del territori català sense obligant-se a realitzar llargs desplaçaments. Mill enguixadors treballem principalment a les zones de Barcelona, Bages i Osona tot i que tambés ens desplacem al Berguedà, Solsonès i Anoia.

Enguixadors a Barcelona

Mill enguixadors, des que vam obrir nous mercats l’any 2000, que aportem les  tasques d’enguixadors a Barcelona, fent de la capital catalana, un 25% de lanostra quota de mercat empresarial.  Així que podem dir que l’empresa, ja fa mes d’una dècada que té un peu ficat a la capital Catalana. Enguixar a Barcelona va fer de Mill enguixadors una empresa de mentalitat oberta i, així, ha anat perdurant al llarg dels anys.

Enguixadors a Osona, Bages, Berguedà, Solsonès i Anoia

Si enguixar a Barcelona suposa el 25% de la quota de mercat de l’empresa, enguixar a Osona, Bages, etc suposa el 75% de la quota restant. 40 anys enrere, el transport i les infraestructures ens obligaven a actuar únicament al Bages. Els avanços en aquests camps ens van permetre arribar a enguixar a Osona, Berguedà, ... fins arribar en el punt on estem ara en què, la distància, no suposa un problema.

Si vostè necessita un enguixador a Barcelona, Osona, o a qualsevol altre lloc anomenat anteriorment, no dubti a contactar amb nosaltres. Enguixats Lluís Mill té molt clar que el desplaçament no ha de ser un problema, ni un cost afegit per als clients