Mill Enguixadors | Enguixats de qualitat

dijous, 22 febr. 2024

Muntadors de pladur

muntadors_de_pladur collocaci_de_pladur

A Mill enguixadors també oferim tot tipus de muntatges de pladur. Així que, disposem d'operaris experts i amb experència amb el seu muntatge. 

El pladur, que consisteix en plaques prefabricades en forma de guix, se sol utilitzar molt per separar espais sense pràcticament la necessitat de fer-hi obres.

Muntadors de pladur des de fa 10 anys, permet que li col·loquem aquest producte amb la màxima rapidesa, netedat i perfecció.


El pladur, aïllant i ignífug

El pladur ens permet realitzar aillaments acústics, tèrmics i ignífugs. Realitzem el muntage de pladur tant en acabats verticals, horitzontals o inclinats, i amb la possibilitat de ser registrables o no.

El pladur és un material confortable, resistent, aillant i  incombustible, ja que és classificat com a material M-1 (no inflamable). Absorbeix la humitat expulsant-la quan l’ambient és sec, amb facilitat de col·locació i amb la possiblitat de fer tant formes rectes com arrodonides. Això ens permet crear el que la imaginació ens aporti. El pladur també és ideal per la poca existència de runa i la rapidesa en realitzar l’obra.

Escollint uns bons muntadors de pladur aconseguirà una bona feina, neta i de qualitat i, amb un important estalvi de temps i diners.Acabats de Pladur

A Enguixats Lluís Mill realitzem qualsevol tipus d’acabat de pladur, com poden ser: falsos sostres i sostres de pladur; parets, mobles i trasdossats de pladur; conductes de ventilació i  també, tot tipus de combinacions de pladur amb altres materials com poden ser fusta, vidres i miralls, entre altres

El solem utilitzar per construir envans i així separant diferents ambients, com també s’utilitza com a falsos sostres quan el què es busca és reduir l’altura d’un lloc o deixar-ho amb un bon acabat. La lleugeresa i resistència del pladur, el converteixen en una solució perfecta per utilitzar-lo en forma de llibreria, xemeneies, ...

Amb el pladur existeix moltissima varietat d’acabats, com amb pintura, paper, rajola, etc. També amb tot tipus d’obra, ja sigui reforma o obra nova.


Col·locar pladur és ràpid i net, per això si li urgeix fer un sostre o envà de pladur, no dubti en escollir aquesta opció. 

Un bon acabat dependrà exclusivament dels muntadors de pladur però, també és molt important la utilització d’un pladur de qualitat. Si aquests dos requisits es compleixen farà que no s’apreciï diferència visual del pladur, amb l’envà tradicional.